Mușchi, exerciții simple făcute acasă. Lucrurile de care aveți nevoie

Exercițiile fizice
Câteva exerciții simple pentru mușchi pot fi făcute și acasă și nu e cazul să vă cumpărați echipamente sofisticate în acest sens.

Mușchi, lucruri. Multe exerciții de bază se bazează numai pe greutatea corporală, iar acestea se pot realiza cu ajutorul unor obiecte simple pe care fie le aveți acasă, fie se găsesc la costuri mici la magazin, susțin specialiștii de la Harvard Medical School.

Câteva idei sugerate de aceștia:

1. Scaun - alegeți unul robust care nu se va deplasa cu ușurință; de preferință unul simplu luat masa din lemn, fără brațe sau garnituri grele.

2. Saltea – o rogojină de yoga merge, iar dacă nu faceți yoga - un covor bine căptușit și un prosop mare.

3.Curea de yoga – o curea din bumbac sau nylon neelastică, de șase picioare sau mai mult, care vă ajută să vă poziționați corpul în mod corespunzător în anumite segmente sau în timp ce faceți o variație mai ușoară a unei întinderi. Alegeți o curea pe un capăt cu un inel D sau un dispozitiv de fixare pentru cataramă.

4. Bile medicinale - similare ca mărime cu o minge de fotbal sau baschet, bilele medicinale vin în greutăți diferite. Unii au un mâner deasupra. O minge de medicamente de la 4 pounds (1,81 kilograme) până la 6 pounds (2,72 kilograme) este un început bun pentru majoritatea oamenilor care vor să facă mișcare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Testul care depistează cancerul. Se poate realiza acasă

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel