Mort la 37 de ani de COVID. Primarul din Alba nu era cunoscut cu comorbidități

Doliu
Dan Cosmin Opruța, primar într-o comună din județul Alba, a murit de COVID-19 la 37 de ani.

Dan Cosmin Opruța avea 37 de ani și era primar în comuna Meteș din județul Alba. A decedat în noaptea de miercuri spre joi într-un spital din Târgu-Mureș. Era căsătorit și avea un băiețel. Pe 15 februarie ar fi împlinit 38 de ani, scrie proalba. Acesta se afla la al doilea mandat al său din partea PNL. Inițial a fost internat în spitalul din Alba Iulia, iar ulterior a fost transferat la Târgu-Mureș.

Reprezentanții Instituției Prefectului Județul Alba au transmis condoleanțe pe Facebook: ”Cu adâncă tristețe, colectivul Instituției Prefectului-Județul Alba deplânge trecerea în neființă a domnului primar al comunei Meteș, Opruța Dan Cosmin. A fost un om de o înaltă ținută morală și profesională, un prieten adevărat și va rămâne mereu în sufletele noastre. Suntem alături de familia îndurerată. Sincere condoleanțe!”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel