Ministrul Sănătății cere menținerea restricțiilor în București
22 ian, 14:43
Vlad Voiculescu, ministru al Sănătății, ar fi intervenit în ședința Comitetului Municipal pentru Situații de Urgență, de vineri, 22 ianurie, printr-o scrisoare. 
Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, ar fi transmis o scrisoare către Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență, în care solicită menținerea restricțiilor în București, subliniind că, în contextul național și european, „măsurile de relaxare constituie un risc major ce ar putea duce la apariția unui nou val de infecții”, mai ales că a fost confirmat un caz cu o tulpină mai contagioasă de COVID, chiar în apropierea Capitalei, precizează G4media

Vlad Voiculescu subliniază că orice alte măsuri de relaxare luate în paralel riscă să pună în pericol redeschiderea școlilor în București, potrivit sursei citate.

Vă reamintim că, vineri, 22 ianuarie, Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență este în ședință de la ora 13:00. Discută despre relaxarea măsurilor din București, după ieșirea din scenariul roșu și intrarea în scenariul galben. Dacă s-ar produce această relaxare, s-ar deschide, la capacitatea de 30%, sălile de spectacole, cinematografele, restaurantele, cafenelele, sălile de jocuri de noroc. 


Ştiri Recomandate

MICAFUNGINUM - prospect


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri