Ministrul Sănătății: când se va decide începerea noului an școlar

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a anunţat luni, la Galaţi, că o decizie privind deschiderea noului an şcolar va fi luată în a doua jumătate a lunii august.

Ministrul Sănătății a precizat, în legătură cu deschiderea noului an școlar, că autorităţile iau în calcul mai multe scenarii, în funcţie de evoluţia pandemiei de COVID-19. El a mai spus că o decizie va fi comunicată dascălilor şi elevilor în a doua jumătate a lunii august.
„Sunt mai multe scenarii. A doua parte a lunii august ne va spune dacă este oportună revenirea elevilor la şcoală. Noi sperăm să fie oportună, în condiţiile în care situaţia va fi favorabilă. Dar repet, nu ţine doar de noi. Planuri sunt, avem măsuri sanitare şi pentru desfăşurarea procesului de învăţământ. În a doua jumătate a lunii august vor afla dascălii şi elevii ce decizie se va lua”, a spus Nelu Tătaru, citat de agerpres.ro.

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, s-a aflat într-o vizită în judeţul Galaţi, unde a inaugurat noul dispensar al comunei Cerţeşti şi Centrul Medical Uman de la Matca. De asemenea, a mai fost şi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Galaţi, unde a dorit să vadă Unitatea Mobilă de Terapie Intensivă, dar şi la Prefectura Galaţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel