Ministrul Sănătății: Siguranța pacientului, o prioritate în fiecare spital

Dr. Victor Costache, ministrul Sănătății
Ministrul Sănătății susține că siguranța pacientului ar trebui să reprezinte o prioritate în fiecare unitate medicală.

Ministrul Sănătății. Echipa Ministerului Sănătății a continuat luni, 30 decembrie, ancheta administrativă demarată la Spitalul Clinic de Urgență București, în prezența ministrului Sănătății, Victor Costache și a secretarului de stat, Horațiu Moldovan.

Victor Costache a discutat cu cadrele medicale din unitatea sanitară. ”Este un caz grav, un eveniment regretabil care nu ar trebui să se întâmple într-un spital. Ancheta noastră administrativă, conform competențelor, va fi finalizată săptămâna viitoare și va fi prezentată, transparent, atât prim-ministrului organelor competente, cât și publicului. Dar știu că în spitalul Floreasca există un corp medical de elită, personal medical profesionist care asigură un act medical de calitate”, a afirmat ministrul Sănătății.

Victor Costache a mai precizat că în urma verificării se vor lua măsurile ce se impun subliniind că siguranța pacientului trebuie să reprezinte o prioritate în fiecate unitate sanitară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel