Ministrul Sănătății: nu sunt în ”niciun fel de conflict” de interese

Dr Victor Costache, ministrul Sănătății.
Ministrul Sănătății Victor Costache a declarat marți, 11 februarie că nu se află în conflict de interese cum a fost acuzat.

Ministrul Sănătăţii, Victor Costache, a afirmat, marţi, că nu se află în "niciun fel de conflict" de interese, precizând că există o decizie în acest sens a Agenţiei Naţionale de Integritate.

"Ştiţi foarte bine, avem decizia Agenţiei Naţionale pentru Integritate. De asemenea, am anunţat public încă din noiembrie că operez în weekend. Nu a fost un secret că operez în singurul centru de boli cardiovasculare din regiune. Am o datorie faţă de pacienţi şi faţă de echipa noastră. Nu înţeleg de ce a devenit news acest no news, care a fost anunţat din noiembrie. Probabil în contexul ordonanţei din Sănătate. Noi, în momentul în care începem să reformăm sistemul în interesul pacienţilor, deranjăm interese şi apar tot felul de ştiri. Nu există niciun fel de conflict", a susţinut Costache, potrivit Agerpres.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel