Premierul Nicolae Ciucă și subordonații săi au donat sânge pentru răniții din Ucraina

Premierul Nicolae Ciucă a donat sânge pentru răniții din Ucraina. Foto: Guvernul României
Prim-ministrul Nicolae - Ionel Ciucă, alături de mai mulți miniștri și subalterni, a donat sânge în beneficiul răniţilor din Ucraina, la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central ”Dr. Carol Davila”.

„Prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă: Am participat astăzi, împreună cu mai mulți miniștri, la o donare de sânge în beneficiul răniţilor din Ucraina, la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central ”Dr. Carol Davila”.

Am venit să donăm sânge, apreciind că este nevoie, prin exemplul personal, să dovedim solidaritate.

În momentul de față este mare nevoie de a dona sânge, ținând cont de faptul că, la nivelul Ministerului Sănătății, am luat decizia să oferim posibilitatea ca răniții din Ucraina să poată să fie tratați la spitalele din România. 

Fac un apel către populație să vină să doneze sânge pentru a fi solidari cu cetățenii ucraineni aflați în suferință.

De asemenea, am luat o serie de măsuri la nivel guvernamental și continuăm să analizăm toate posibilitățile astfel, din punct de vedere instituțional, să facem tot ceea ce ne stă în putință să sprijinim poporul ucrainean afectat foarte grav de agresiunea rusă. 

Apreciez foarte mult și doresc să mulțumesc societății civile pentru mobilizarea pe care au făcut-o astfel încât, împreună, să putem să sprijinim cetățenii ucraineni la mare nevoie.

#SolidariCuUcraina #NicolaeIonelCiuca #GuvernulRomaniei”, este mesajul transmis de premierul Nicolae Ciucă, pe pagina de Facebook a Guvernului. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cum au fost afectați diabeticii de COVID. Ce s-a aflat abia acum

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel