Mihail Lala (OK Medical), propunere-șoc antiCovid-19: Hai să facem un eveniment cu 500-1.000 de oameni! Nu încălcăm nicio lege penală!

Mihail Lala, director OK Medical
În timp ce organizatorii de evenimente, concerte și festivaluri stau pe bară de un an de zile  și acum așteaptă să vadă dacă își pot relua activitatea în perioada următoare, managerul OK Medical, Mihail Lala, este de părere că „trebuie asumat și executat un test case”. 

„Nu încălcăm nicio lege penală dacă facem un eveniment cu 500-1.000 de oameni. (...) Să vină să ne amendeze, noi demonstrăm că se poate. Monitorizăm lumea două săptămâni - o lună, că nu se întâmplă nimic”, a propus Mihail Lala, în direct la Antena 3.

Anterior, în cadrul discuției de la Antena 3, Mihail Lala a făcut dezvăluiri legat de mini-concertul pe care l-a organizat anul trecut și care a fost transformat într-un spot publicitar care a făcut furori. 

Ce a reușit să demonstreze cu acest mini-concert, aflați pe DC News. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel