Mihai Budeanu (3 Sud Est), MĂRTURIE: Aveam 5% șanse de supraviețuire. După ce am luat Ivermectivă am început să mă simt mai bine

Mihai Budeanu, celebrul cântăreț din 3 Sud Est, a explicat când și cum a luat Ivermectina. El e convins că asta i-a salvat viața, pentru că medicii îi dădeau puține șanse de supraviețuire. 

Eu nu pot decât să-i mulțumesc foarte mult doctorului Alexie pentru că pur și simplu m-a salvat de la moarte. Mi s-au dat doar 5% șanse de supraviețuire, iar acest medic a reușit să mă pună pe picioare într-un timp OK. (...) Am ajuns la Terapie Intensivă, am urmat tot protocolul care se folosește și aici în România, mai puțin Ivermectina, pe care doctorul Alexie mi-a recomandat-o și a spus că trebuie folosită urgent”, a explicat Mihai Budeanu, de la 3 Sud Est, la Antena 3. 

Cântărețul spune că după ce a luat medicamentul a început să-și  revină. 

„Ivermectina, vă dați seama, am luat-o la început când eu mă simțeam foarte, foarte, foarte rău. Și luând această această Ivermectină vă dați seama că starea mea a început să se îmbunătățească. (...) Nu pot să spun că am fost pe picioarele mele, pentru că vă dați seama, am fost tot timpul la pat. (...) Cred că după vreo 5-6 zile am început să îmi revin, să pot să respir normal. (...) Nu am avut efecte secundare, niciunul, asta pot să vă spun că sunt în viață. Dacă era să se întâmple ceva ... ”, a continuat Mihai Budeanu. 

El spune că a luat medicamentul de uz veterinar. 

„Nu sunt doctor, dar consider că acest medicament, Ivermectină, poate  sună că-i fac reclamă acestui medicament, să nu se înțeleagă asta. Dacă lucrul acesta e spus de specialiști, că Ivermectina folosește foarte mult pentru a înlătura acest virus, luptă cu el, de ce să nu îl luăm? (...) Nu știu dacă erau de uz uman, erau cele veterinare. Cele care se dau pentru animale. Nu pot să știu, nu m-am dus eu, le-am primit și eu de la cineva”, a mai spus membrul 3 Sud Est. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel