Accesul inegal la servicii medicale pune în pericol sănătatea...
Cercetători de la King’s College London au descoperit că înlocuirea gustărilor obișnuite cum ar fi biscuiții cu migdale ar îmbunătăți funcția endotelială, un indicator cheie al sănătății vasculare, și ar scădea colesterolul LDL. În plus, acestea ar reduce riscul de apariție a bolilor cardiovasculare cu 32%.
La studiu au participat circa 6.800 de adulți britanici care au ținut un jurnal alimentar. Aceia care au consumat migdale au avut un aport mai mic de acizi grași trans, carbohidrați totali, zahăr și sodiu, dar și o talie mai subțire și un indice de masă corporală mai mic.
Studiile care descriu beneficiul consumului de migdate, AICI și AICI.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News
Te-a ajutat acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.
Accesul inegal la servicii medicale pune în pericol sănătatea...
Patru preparate pe care să nu le...
Prevenția nu este o cheltuială, ci o investiție vitală pentru...
Pastila care țintește cancerul....
România încă plătește un preț uriaș pentru un sistem de sănătate...
CNAS simplifică accesul la medicamente compensate: de acum,...
Companiile farmaceutice caută...
Sucul răcoritor care accelerează...