Medicul Paul Ichim: opriți câteva săptămâni și slujbele în biserici

Medicul Paul Ichin susține că ar fi bine să se oprească câteva săptămâni slujbele cu prezență fizică în biserici.

Medicul Paul Ichim notează pe rețelele sociale că ”se moare la greu prin țară” și că ar fi bine dacă s-ar opri ”câteva săptămâni și slujbele în biserici, și tot felul de mese religioase, unde nu se respectă mai nimic”.  

”Mai ăștia care transpirați de grija poporului, votați urgent chestia cu certificatul verde, nu mai faceți prin Parlament figurație. Se moare la greu prin tara, puteți face discriminare după gândirea dacilor liberi inconștienți. Apropos, citeam dimineață, ca ăia din Australia au ieșit din carantină, după aproape 300 de zile și nu s-au mai dat atât cu fundul de pământ.

Opriti câteva săptămâni și slujbele în biserici, și tot felul de mese de părtășie, unde nu se respectă mai nimic, altfel o să rămână bisericile fără enoriași și așa unii adaptați vremurilor, au inventat e-acatiste”, este mesajul medicului Paul Ichim.

9.187 de noi îmbolnăviri COVID au fost raportate luni, 25 octombrie. Iar 301 oameni au murit din cauza infecției. ”Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 25 octombrie 2021, ora 10.00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 9.187 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2. De asemenea, au fost raportate 301 decese dintre care 2 anterioare. Vom detalia datele în buletinul informativ de la ora 13.00”, se arată într-o informare oficială.

Până duminică, 24 octombrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.561.928 de cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 7.123 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare. 1.323.707 pacienți au fost declarați vindecați. Până astăzi, 44.679 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat. În intervalul 23.10.2021 (10:00) – 24.10.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 389 de decese ( 201 bărbați și 188 femei), din care 8 anterioare intervalului de referință, ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bistrița-Năsăud, Bihor, Botoșani, Brașov, Brăila, Buzău, Călărași, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Giurgiu, Gorj, Harghita, Ialomița, Iași, Ilfov, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Sălaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vaslui și Municipiul București.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel