Medicul Octavian Jurma, despre eliminarea testelor: Un dezastru indus. Detonezi sistemul medical!
01 oct 2021, 13:03

Octavian Jurma
Medicul Octavian Jurma a vorbit despre noile restricții anti-COVID anunțate de autorități.

Medicul Octavian Jurma a vorbit despre noile restricții impuse de  actualități și despre excluderea perosanelor cu test negativ de la scutirea de restricții, așa cum sunt cei vaccinați.

"Este un dezastru care este indus, deja nu mai pot să cred că oamenii ăştia chiar nu îşi dau seama ce fac, eliminând testele. E ca şi cum ai pune exploziv ca să detonezi sistemul medical. Deja se încearcă un soi de lockdown pentru cei nevaccinaţi şi eu sunt unul dintre avocaţii cei mai vocali ai vaccinării şi stimulării vaccinării, dar să treci acum la măsuri care sunt literalmente aproape de violenţă şi să pui toată carantina pe nevaccinaţi mi se pare un act foarte agresiv. Abia acum asistăm la o discriminare reală pentru că, până acum, mereu aveam testul ca să justificăm că oricine se poate testa dacă nu vrea să se vaccineze. De data aceasta, asistăm la nişte măsuri luate în pripă şi disperare.

O carantină, acum, ca să fie funcţională ar trebui să fie probabil 30 de zile. În două săptămâni am ieşi din val, în următoarele două săptămâni am ieşi pe curba descendentă. Însă sub protecţia carantinei, vaccinarea ar putea să meargă într-un ritm foarte accelerat pentru că aceşti oameni pot fi anunţaţi din timp: „Vedeţi că, dacă nu vă vaccinaţi, veţi avea în continuare o carantină". Nu poţi să anunţi, de pe azi pe mâine că, dacă nu te-ai vaccinat, nu mai poţi să faci nimic în România, când toată vara le-ai promis că se vor putea distra până la iarnă. Aceşti oameni ar fi trebuit să fie anunţaţi din timp. Durează 30 de zile până când se maturizează atât imunitatea, cât şi certificatul, ca să poată circula cu el. Practic este o carantină extrem de dură aplicată celor nevaccinaţi. Propunerea mea este să extindem carantina asupra tuturor timp de 30 de zile, să stingem acest incendiu", a spus Octavian Jurma, la Antena 3. 

Citește continuarea pe DC NEWS

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

Cele mai sănătoase băuturi pentru persoanele cu diabet

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?