Medic român din SUA, despre Ivermectină, împotriva COVID-19: din 50 de pacienți, niciunul n-a ajuns la ATI

Medicament
Dr. Ion Alexie, medic român stabilit în Statele Unite ale Americii, specialist în boli interne şi boli infecţioase, a relatat experiența pe care a avut-o în tratarea pacienților bolnavi de COVID-19, când a folosit medicamentul Ivermectina. El spune că a folosit medicamentul și pentru sine, dar și pentru pacienții sau colegii lui. Rezultatele, spune el, au fost peste așteptări. 

„Iau Ivermectină lunar, nu numai eu, ci şi foarte mulţi medici. Previne îmbolnăvirea, dar nu neapărat prin generare de anticorpi, aşa cum face vaccinul. Nivelul de Ivermectină rămâne în corpul nostru multe săptămâni şi nu se poate multiplica în celulele noastre, pentru că Ivermectina blocheză nişte proteine numite importine, care importă fragmente din virus în nucleu şi în citoplasmă şi nu-l mai lasă să se multiplice.
Din septembrie până în ianuarie am tratat foarte puţini pacienţi, pentru că spitalul ne-a blocat Ivermectina, pentru că National Institute of Health nu era de acord s-o folosim. Din 15 ianuarie am 50 pacienţi majoritatea au plecat, mai am câţiva în spital. I-am pus pe toţi din prima zi pe Ivermectină. Din cei 50 nu a ajuns niciunul la ATI, starea sănătăţii niciunuia nu s-a deteriorat - şi-i urmăresc cu atenţie”, a spus medicul la Antena 3.

Potrivit lui, medicamentul administrat în fazele incipiente ale bolii reduc simptomele și fac ca pacienții să nu mai ajungă în stare gravă.
„Părerea mea este următoarea: mulţi oameni în România nu vor să se vaccineze sau nu au vaccinul iar unii dintre ei nu se vor vaccina niciodată. Pacienţii care nu sunt foarte bolnavi nu se califică pentru niciun tratament de COVID.
Nu se califică pentru Remdesivir decât dacă sunt hipoxici, nu se califică pentru dexametazonă - şi toate aceste tratamente se fac în spital. Important este să folosim Ivermectină pentru tratamentul celor care s-au infectat, dar care sunt în stadiile incipiente ale bolii, pentru a nu ajunge la terapie intensivă şi să încercăm să dăm la cei care nu vor să se vaccineze sau încă nu s-au vaccinat, până când se hotărăsc dacă se vaccinează.
Personal iau şi Ivermectină şi m-am şi vaccinat, pentru că sunt directorul secţiei Boli Infecţioase şi în fiecare zi mă întrebau 20 de oameni dacă m-am vaccinat, ca să facă şi ei ce am făcut eu”, a spus Ion Alexie.
Medicul român a precizat că urmează să-i fie administrată cea de-a doua doză de vaccin în următoarele zile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel