Medic britanic, închis după ce a abuzat sexual 24 de femei

Medic
Un medic de familie din Marea Britanie a fost închis după ce a agresat sexual 24 de femei.

Medic, agresiune sexuală. Un doctor din Marea Britanie a fost condamnat la cel puțin 15 ani de închisoare deoarece a agresat sexual 24 de femei. Judecătorul care a pronunțat sentința l-a acuzat că ar fi vrut să „controleze și să umilească femeile”, potrivit abcnews.go.com.

Manish Shah este numele medicului de familie condamnat în urma a două procese separate pentru comiterea a 90 infracțiuni între anii 2009 și 2013. Acesta a profitat de temerile de cancer ale pacientelor ca să efectueze examene inutile și invazive asupra celor 24 de femei.

Vineri, 7 februarie, un judecător de la Curtea Penală Centrală din Londra l-a condamnat pe Shah la trei sentințe pe viață fără nicio șansă de libertate de libertate timp de 15 ani, conform sursei citate. Paul Goddard din cadrul Britain Crown Prosecution Service a spus că Shah „era un medic de familie de încredere, dar a profitat de această încredere ca să abuzeze de pacienții de sex feminin și apoi și-a falsificat notele medicale pentru a încerca să justifice examinările medicale intime care nu ar fi trebuit să aibă loc".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel