Medic aruncă BOMBA: Așa a apărut COVID-19. Nu e nicio îndoială!
04 feb 2021, 07:54

Un studiu recent arată că SARS-CoV-2 nu a apărut pe cale naturală, ci a fost creat în laborator.

Potrivit medicului Steven Quay, SARS-CoV-2 nu este un virus zoonotic, nu a apărut pe cale naturală, ci a fost creat în laborator, informează Associated Press.

Cercetarea doctorului Quay, cuprinsă într-o lucrare de 193 de pagini, a avut scopul de a determina originea SARS-CoV-2, virusul care cauzează COVID-19. Premisa inițială a fost că, după o probabilitate de 98,2%, virusul a apărut printr-un salt zoonotic, de la un animal, și că posibilitatea ca acesta să fi scăpat dintr-un laborator era de doar 1,2%.

Însă, examinarea sistematică a 27 de fapte independente a dat peste cap datele acceptate pe scară largă anterior, conducând la concluzia finală că probabilitatea ca virusul SARS-CoV-2 să fi provenit dintr-un laborator este de 99,8%, iar probabilitatea ca el să fi provenit din natură este de 0,2%.

Coronavirusul a scăpat dintr-un laborator

 

„Ca mulți alții, sunt preocupat de ceea ce pare a fi un conflict semnificativ de interese între membrii echipei OMS și oameni de știință și medici din China și de măsura în care acest lucru constituie un obstacol în calea unei examinări imparțiale a originii virusului SARS-CoV-2”, a declarat dr. Quay.

„Folosind doar dovezi științifice despre SARS-CoV-2, care sunt la dispoziția publicului și estimări extrem de prudente în analiza mea, am ajuns cu toate acestea la concluzia că este dincolo de orice îndoială rezonabilă că SARS-CoV-2 a scăpat dintr-un laborator”, a mai spus medicul. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?