Măsuri ÎNĂSPRITE în Italia. 3 ZONE ROȘII unde oamenilor li s-a impus să stea acasă
17 ian, 09:53
Statul italian anunță că de duminică, 17 ianuarie, au fost desemnate trei zone roșii unde oamenilor li se impune să nu iasă din locuințe decât pentru muncă și cumpărarea de alimente.

Lombardia, Sicilia şi provincia autonomă Bolzano sunt cele trei zone roșii desemnate de duminică, 17 ianuarie, de autoritățile italiene ca urmare a creșterii numărului mare de infecții cu COVID. Italia a înăsprit măsurile în acest sens și a impus populației să nu îşi părăsească locuinţele dacă este posibil, cu excepţia mersului la serviciu, la cumpărături de alimente sau din alte motive urgente.

Cea mai mare parte a Italiei a fost clasificată ca zonă portocalie, ceea ce înseamnă că locuitorii sunt îndemnaţi să nu părăsească localitatea, iar magazinele - cu excepţia supermarketurilor -, barurile şi restaurantele trebuie să închidă. Aplicarea noilor reguli înseamnă că 70% din sectorul gastronomic italian este închis din nou. Decizia privind înăsprirea măsurilor a fost adoptată în contextul în care autorităţile italiene au înregistrat vineri 16.000 de noi cazuri de contaminare cu noul coronavirus şi 477 de decese cauzate de COVID-19, potrivit Agerpres.Ştiri Recomandate

INCENDIU la Spitalul de psihiatrie din Craiova! 18 pacienți și 5 cadre medicale, evacuate!
Se pregătește un lockdown? DECLARAȚIA lui Raed Arafat
TOBRAMYCINUM + DEXAMETAZONUM - prospect
IVERMECTINUM - prospect
IVABRADINUM - prospect
POSACONAZOLUM - prospect
TOBRAMYCINUM - prospect
DICLOFENACUM - prospect


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri