Coronavirus, Maramureș: 82 de persoane aflate în izolare la domiciliu

Coronavirus,
În Maramureș sunt 82 de persoane aflate în izolare la domiciliu, după ce s-au întors zilele trecute din Italia, din zona afectată de epidemia de coronavirus. Nicio persoană nu prezintă semne de boală și nu se află în carantină.

La această oră, în Maramureș sunt 82 de persoane aflate în izolare la domiciliu și nicio persoană în carantină.

Acestea sunt persoane care au venit din Italia în ultimele zile și care, conform protocolului, sunt izolate la domiciliu timp de 14 zile. Niciuna nu prezintă semne de boală și sunt monitorizate de personalul medical. Ultimele șase persoane au venit în țară în ultimele 24 de ore.

Instituția Prefectului va publica zilnic date despre starea lor și dacă vor mai apărea și alte persoane venite din zonele de risc.

Autoritățile județene sunt în alertă din cauza epidemiei din zona de nord a Italiei, unde trăiesc aproximativ 2.000 de maramureșeni, cei mai mulți din zona Borșa. În județ au fost identificate șase spații unde pot fi cazate 155 de persoane în carantină.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel