Managerul Spitalului Colțea, dr. Mircea Lupușoru, a fost demis. Paul Daniel Iordache este interimar

Mircea Ovidiu Denis Lupușoru, manager la Spitalul Colțea, a fost demis
Managerul Spitalului Colțea, dr. Mircea Lupușoru, a fost demis. Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a făcut publică informația pe pagina sa de Facebook.  

Mircea Lupușoru, managerul Spitalului Colțea, a fost demis. Nicușor Dan a făcut publică informația pe pagina sa de Facebook, arătând că a scos postul la concurs pentru că este nevoie de o conducere nouă.

”Am hotărât să nu mai prelungesc mandatul directorului Spitalului Clinic Colțea, Mircea Lupușoru. E nevoie de o nouă conducere a acestui spital și va urma un concurs pentru asta. 

Până la organizarea concursului, interimatul va fi preluat de către Paul Daniel Iordache, medic epidemiolog, doctor al Universității Reykjavik din Islanda și asistent universitar la Universitatea de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” din București, un bun profesionist din domeniul sănătății. 

Hotărârea mea fusese luată cu ceva vreme în urmă, iar schimbarea conducerii e primul pas din reforma necesară în acest spital și în alte spitale din subordinea Primăriei Capitalei. Le mulțumesc medicilor care au semnalat inclusiv astăzi problemele de management din spital” a anunțat Nicușor Dan pe pagina de Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Testul care depistează cancerul. Se poate realiza acasă

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel