Măști și dezinfectanți, furate dintr-un depozit din București

Mască
Un număr de 2.000 de măști și recipiente cu dezinfectanți au fost furate dintr-un depozit din București. Bărbatul care le-a sustras a fost reținut pentru 24 de ore.

Un bărbat care lucra la un depozit al unei unități sanitare a furat din magazie 2.000 de măşti şi recipiente de dezinfectant, pe care ulterior le-a vândut unor persoane fizice, scrie agerpres.ro. Au fost identificate şi restituite de către suspect 550 de măşti de protecţie.
„La data de 3 aprilie, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 1 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, au pus în aplicare un mandat de aducere, emis pe numele unui bărbat suspect într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de furt. Cel în cauză a fost depistat în judeţul Teleorman şi condus la audieri. Totodată au fost puse în executare şi două mandate de percheziţie domiciliară, unul la locuinţa bărbatului şi la locul său de muncă, în spaţiul său destinat ca vestiar", informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere de arest preventiv.

În spațiul virtual s-au mai vehiculat astfel de evenimente și la alte spitale din țară, fără, însă, vreo dovadă certă sau vreun comunicat oficial în acest sens.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Dr. Doru Negru
EXCLUSIV

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel