Locul unde nu te-ai aștepta să fii obligat să porți mască! Raed Arafat, explicații
03 aug, 23:43
Raed Arafat a făcut un anunț neașteptat. Vom fi obligați să purtăm mască și într-un loc unde nu ne așteptam, dintr-un motiv foarte simplu. 
Masca trebuie purtată și în mașină în două situații

Șeful DSU, Raed Arafat, spune că deși atunci când ne aflăm în autoturismul propriu nu se impune purtarea unei măști de protecție, dar când circulăm alături de un amic sau vecin, de pildă, trebuie să ne protejăm. Arafat recomandă ca șoferul să lase geamurile puțin întredeschise pentru ca aerul din habitaclu să circule și să nu se acumuleze posibili aerosoli încărcați viral.

 „Dacă iei vecinul cu tine sau dacă iei pe cineva cu care nu stai de regulă în același loc, în apartament, în casă, în mașină trebuie purtată mască. Asta întotdeauna să fie înțeles, și în mașină trebuie purtată masca, dacă persoanele din mașină nu sunt întotdeauna împreună, și chiar lăsate geamurile un pic deschise pentru aerisire, este un lucru care este bine să se obișnuiască cu el lumea, dacă în mașină sunt pasageri care nu stau împreună de regulă”, a declarat Raed Arafat, la Digi24.

În cazul călătoriei cu taxi masca este obligatorie atât pentru șăfer cât și pentru pasager / pasageri din exact aceleași motive, a arătat șeful DSU.


Ştiri Recomandate

Expert: La tineri, reacția imunitară la COVID este mai gravă
Horațiu Mălăele, confirmat pozitiv cu infecția COVID
MEDROXYPROGESTERON - prospect
COVID-19. Painea neambalată, risc de contaminare
Alzheimer, efectul devastator al excesului de zahăr
În ce situație ostilitatea crește riscul de deces
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri