LISTA SPITALELOR unde angajații vor primi bonusul de 2.500 de lei pentru că luptă cu COVID-19. CNAS, anunț
16 mai 2020 / 12:13

Foto: MAPN
Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS) a aprobat Ordinul care prevede acordarea bonusului de 2.500 (500 de euro) pentru fiecare angajat din sistemul sanitar care este implicat în lupta cu COVID-19, lista spitalelor incluse atasata:

Casa Națională de Asigurări de Sănătate a publicat ORDIN NR.540 pentru aprobarea metodologiei de aplicare a prevederilor art 8 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 43/2020 pentru aprobarea unor masuri de sprijin decontate din fonduri europene, ca urmare a raspandirii coronavirusului COVÎD-19, pe perioada stării de urgenta, cu modificările și completările ulterioare.

Acesta prevede acordarea bonusului de 2.500 de lei (500 de euro) /brut/lună/persoană, pe perioada stării de urgență, din fondul de salarii al unității angajatoare, prin transferuri de la bugetul Fondului național unic de asigurări sociale de sănătate.

Vor primi acest bobus următoarele categorii de personal:

- personalul de specialitate medico-sanitar și auxiliar sanitar, inclusiv personalul de specialitate din structurile paraclinice medico-sanitare și personalul paramedical, implicat direct în transportul, echiparea, evaluarea, diagnosticarea și tratamentul pacienților diagnosticați cu COVID-19;

G Ad:

- personalul citat mai sus, care în urma desfășurării activității a fost diagnosticat cu COVID-19.

Acești angajați vor primi un singur stimulent de 2.500 de lei/brut/lună/persoană dacă își desfășoară activitatea în mai multe unități sanitare.

Lista cu angajații care vor beneficia o stabilește conducerea unității medicale în cauză.

LISTA cu spitalele și clinicile ai căror angajați vor beneficia de acest bonus și contractul care trebuie semnat le puteți descărca de AICI (link direct)

Ştiri Recomandate

4 zodii din care dau cele mai bune neveste
Ziua Națională a Transplantului
EXCLUSIV
Ziua Națională a Transplantului la Academia de Sănătate
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri