Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Linie modernă de sterilizare, la Focșani: investiție de 1 milion de euro
22 oct, 16:11
Cea mai modernă linie de sterilizare va fi inaugurată luna viitoare la Spitalul Județean din Focșani. Investiția a fost de peste 1 milion de euro.
Spitalul Județean de Urgență „Sf. Pantelimon” Focșani    Foto: Vrancea24.ro

Spitalul Judeţean de Urgenţă "Sf. Pantelimon" din Focşani va inaugura luna viitoare cea mai modernă linie de sterilizare din ţară, în valoare de peste un milion de euro, potrivit reprezentanţilor unităţii medicale.

"Peste circa două săptămâni vom inaugura la Spitalul Judeţean Focşani cea mai modernă linie de sterilizare din ţară. Aparatura a venit deja, acum lucrăm la amenajarea spaţiului. Lucrările sunt finalizate în proporţie de peste 70%. Linia completă de sterilizare costă peste un milion de euro", a declarat, marţi, managerul spitalului judeţean, Constantin Mândrilă, citat de agerpres.ro.

Potrivit acestuia, noua linie de sterilizare are şi un program rapid, prin care instrumentarul chirurgical va putea fi sterilizat în circa două minute.

Linia de sterilizare va deservi în primul rând compartimentele şi secţiile spitalului, în special Blocul Operator, Chirurgia şi Secţia de Terapie intensivă, dar va putea asigura şi sterilizarea instrumentarului cabinetelor private din judeţ, în baza unor contracte de prestări servicii.


Ştiri Recomandate

Boala Alzheimer nu este dictată doar de gene
Scandal cu rezidenți și doi medici, la Secția de Nefrologie a Spitalului Sf Ioan
Virusuri mai sigure pentru diagnosticare? Soluția descoperită de cercetători
Prea mult somn, risc crescut de accident vascular cerebral
Transplant de testicule, al doilea din lume. Unde a avut loc intervenția
Transplant de ficat și rinichi. Trei oameni au primit o nouă șansă la viață
Prof dr Anca Ionescu  FOTO: DC Medical
EXCLUSIV
Dr Anca Ionescu: Exercițiul fizic trebuie prescris
Comentarii