Lidia Fecioru, leacul minune cu rostopască. Îți curăță trupul și te ferește de deochi

Rostopasca. Foto: Pixabay
Lidia Fecioru a explicat că rostopasca este planta minune care te poate ajuta să îți cureți sufletul și corpul, dar dacă o folosești într-un anume fel. Iată cum se face leacul din ea: 

„În rusă Rostopasca este numită cistotel, care înseamnă curățenia trupului și la propriu și la figurat. Pentru că rostopasca este foarte bună și pentru îndepărtarea deochiului, și pentru îndepărtarea blestemelor de pe corpul uman. Se face o baie cu rostopasca. E forte bună inclusiv când bebelușii au probleme cu pielicica, după ce îi naștem, când încep să se curețe, e bine să facem un ceai de rostopască pe care să-l turnăm în apa de scăldătoare și să-i facem băiță. Nu mult, o sută de ml de infuzie se pune la cădița cu apă”, a arătat bioenergoterapeutul Lidia Fecioru la Antena 3. 

La adulți se poate face la fel, doar că e o cantitate mai mare de infuzie. 

„Luăm planta, facem infuzie pentru o baie în cadă, așa, se pune cam 100 de grame de plante la 3 litri de apă. Și când începe să fiarbă, exact cum facem la un ceai obișnuit. Îl lăsăm 10 minute să se liniștească, după care îl strecurăm și îl turnăm în cadă. Dar atunci când fierbe, e bine să-l descântăm. Îi spunem exact ce vrem noi să se îndeplinească. Pentru că apa în sine este o purtătoare de informație și ceea ce vom spune noi acelei ape pe care noi o descântăm, același lucru ni se va întâmpla. Ceaiul îl punem în cada cu apă și facem baie. Ne va îndepărta și de deochi, și de energiile negative, cu informații negative pe care le trimit către noi. După ce am făcut această băiță e bine să ne înfofolim bine și să stăm puțin în pat. E bine să nu vorbim cu nimeni după ce am făcut această baie. Să avem un moment de meditație ca să aibă timp să lucreze. Pe timpuri, bătrânii când descântau îi dădeau foc la descântat de speriat de câini, avea multe întrebuințări”, a spus Lidia Fecioru. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel