"Doamne, câtă dreptate avea mama!" Lidia Fecioru: O să ajungeți și voi să ziceți asta. Eu la 60 de ani o spun

Lidia Fecioru - Foto: Freepik @dr.digitex
EXCLUSIV
" Doamne, câtă dreptate avea mama! " Lidia Fecioru: Niciunei generații nu îi lipsește această frază.

Fiecare dintre noi a trecut prin etapele copilăriei și adolescenței, însoțite de dorința de a fi independent și de a pune la îndoială sfaturile și învățăturile primite de la părinți.

Cu toate acestea, pe măsură ce creștem și acumulăm experiență, descoperim adesea că spusele părinților au avut un înțeles profund.

Pe măsură ce îmbătrânim, ne dăm seama de importanța înțelepciunii părinților și le dăm dreptate și de multe ori atunci când e prea târziu.

Părinții, având mai multe experiențe decât copiii lor, au o perspectivă mai amplă asupra vieții, dar atunci când înțelegem cât de valoroasă este această perspectivă, începem să apreciem mai mult sfaturile părinților și să le dăm dreptate.

Doamne, câtă dreptate avea mama! Lidia Fecioru: Niciunei generații nu îi lipsește această frază

"Eu, la 60 de ani, spun: Doamne, câtă dreptate avea mama! 

Și voi o să ajungeți același lucru să ziceți, pentru că nimic nu trece, totul este repetitiv în ani, în timp, totul se repetă. Și niciodată nu este diferit. 

Voi, la rândul vostru, o să ajungeți la o perioadă de timp și o să spuneți: Doamne, câtă dreptate avea mama!

Când mama îți spune - vezi că trebuie să-ți faci o familie, să te căsătorești, să faci un copil. 

Spui - nu, că nu e timpul, vreau să fac o carieră. 

Și când ajungi la 40 de ani vezi că nu mai poți să faci copil, te chinui, te străduiești, dai o căruță de bani. Te duci să faci tot felul de analize, implanturi și-ți dai seama și spui: Doamne, câtă dreptate avea mama!

Niciunei generații nu îi lipsește această frază", a declarat Lidia Fecioru, în emisiunea Pastila de Frumusețe de la Spectacola, DC MEDICAL și DC News.

Pe măsură ce înaintăm în viață, ne confruntăm cu diverse provocări și obstacole, iar în aceste momente ne amintim de sfaturile și învățăturile părinților și observăm că ele au fost, de fapt, valoroase pentru a ne ajuta să depășim dificultățile.

Vezi mai multe în video:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

pixel