Klaus Iohannis, îndemn pentru vaccinare: „Spitalele sunt arhipline. Vorbim despre o catastrofă”
23 oct, 12:59

Președintele României, Klaus Iohannis
Klaus Iohannis a transmis un mesaj românilor în care îi îndeamnă să se vaccineze, arătând că „vorbim de o catastrofă”, ca „spitalele sunt pline” și că „locuri la terapie intensivă nu mai sunt”.

Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj românilor, pe pagina sa de Facebook, unde îndeamnă oamenii să meargă să se vaccineze. Potrivit lui, „vorbim despre o catastrofă , o situație disperată”.

„Spitalele sunt arhipline, medicii, personalul medical lucrează non-stop, locuri la terapie intensivă nu mai sunt disponibile. Vorbim despre o catastrofă, o situație disperată în care am primit deja sprijin de la opt state europene. Avem ajutor din toate părțile, dar nimeni nu poate să se vaccineze în locul nostru, asta trebuie să o facem noi!

Nu există altă soluție decât vaccinarea și trebuie să fim serioși și să acceptăm acest lucru.

Dragi români, mergeți și vă vaccinați, să nu ajungeți la spital, să nu dați boala mai departe, să terminăm odată cu această pandemie. În toate statele din vestul Europei, pandemia a fost domolită prin vaccinare.”, a scris președintele pe pagina de Facebook.

G Ad:

Înultimele 24 de ore au fost înregistrate 15.261 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2.

De asemenea, au fost raportate 446 decese dintre care 9 anterioare. 

Rata de incidenţă COVID-19 din București calculată la 14 zile este, sâmbătă, de 16,53 cazuri la mia de locuitori, potrivit site-ului Direcţiei de Sănătate Publică.

În urmă cu o zi, rata de incidenţă a fost 16,54.

 

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri