Jurma: vaccinați-vă copiii, oameni buni, nu-i lăsați pe seama virusului
28 ian 2022, 22:41

Copil   FOTO: Pixabay
Octavian Jurma îndeamnă părinții să-și vaccineze copiii.

Octavian Jurma spune că, ”în cazul copiilor, Omicron a plecat cu un handicap de 50% fața de Delta și este deja mult în față, atât ca viteza, cât și ca număr de copii aflați zilnic în spital (azi 749, cu 50% peste vârful valului Delta)”.

”Noroc că Omicron "nu va produce o explozie de cazuri Omicron în mod deosebit la copii, după ce revin toți elevii la școală", că dacă ar fi produs o explozie de cazuri mă gândesc că s-ar fi impacientat careva acolo la Palatul Victoria sau Palatul Cotroceni. Nu știu ce înseamnă pentru oamenii ăștia o "explozie de cazuri", dar este cert Omicron nu îngrijorează pe nimeni pentru că produce "doar" de 2x mai mulți copii în spitale de 2x mai repede decât Delta.

Omicron este de altfel așa de "foarte blândă", încât în Timișoara spitalele de pediatrie sunt pline și copiii au început să fie internați și în secțiile de adulți. Nu e de mirare că politica asta de școala cu prețul vieții [copiilor, părinților și profesorilor] garantează că orice copil vulnerabil va avea o confruntare pe viață și pe moarte cu virusul SARS-CoV-2.

Cel mai trist este că varianta Omicron ne-a propus un pact cu diavolul: "Vă slăbesc un pic pe voi adulții, dar mă lăsați să mă înfrupt din copiii voștri". iar noi: "super, stai că deschidem școlile mai repede, să nu obosești prea tare, domnul virus și nu le închidem decât atunci când vei umple spitalele cu adulți. "Oameni buni, treziți-vă și uitați-vă în sus. Omicron nu e un "vaccin natural"! (...) Nici măcar nu mai sunt revoltat, doar foarte dezgustat și obosit... Vaccinați-vă copiii, oameni buni, nu-i lăsați pe seama virusului, că virusul nu e prietenul tău, și nici al copilului tău, ci dușman nemilos îi este.

Vaccinați-vă și voi dacă sunteți părinți. Sunt deja mai multe studii care arată că vaccinarea reduce mult riscul de infectare al copiilor, mai ales dacă aveți un copil care nu poate fi vaccinat”, notează Jurma pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?