John Davis, unul dintre interpreți vocali de la Milli Vanilli, a murit de COVID

Coronavirus   Foto: Pixabay
John Davis, unul dintre vocalii care au lansat hituri cu grupul Milli Vanilli, s-a stins din viață din cauza infecției COVID.

Vestea trecerii în neființă a lui John Davis, unul dintre interpreții vocali ai trupei Milli Vanilli, a fost dată de familia artistului.

"Din nefericire, tatăl meu a încetat din viață astă-seară, din cauza coronavirusului. A făcut multă lume fericită cu râsul și cu zâmbetul său, cu felul său vesel de a fi, cu dragostea și, mai ales, cu muzica sa. A dăruit atât de mult lumii. Vă rog, un ultim ropot de aplauze pentru el", a scris Jasmin Davis, fiica muzicianului, pe Facebook.

John Davis a murit la 66 de ani, s-a născut în Carolina de Sud, SUA, și s-a stabilit în Germania. A fost unul dintre muzicienii care au făcut parte din grupul Milli Vanilli. A susținut concerte în toată lumea, a compus muzică de film și a cântat cu vedete precum Luther Vandross, arată Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel