Joe Biden a prezentat noua strategie anti-COVID-19

Soția președintelui american, Joe Biden, a suferit o intervenție medicală
Joe Biden vrea ca 100 de milioane de americani să fie vaccinați în primele 100 de zile ale mandatului său de președinte. 

Preşedintele american Joe Biden a anunţat, joi, 21 ianuarie, că orice persoană care ajunge cu avionul în Statele Unite va fi obligată de acum înainte să intre în carantină.

Prezentând planul său de luptă împotriva COVID-19, noul lider de la Casa Albă a anunţat, de asemenea, că pasagerii vor trebui să prezinte un test negativ.

Întrebat despre obiectivul său afişat de 100 de milioane de vaccinări în 100 de zile este ambiţios, el a reacţionat ferm: „Când l-am anunţat, toţi aţi spus că nu va fi posibil. Haide, nu vorbiţi serios!”.

Joe Biden a semnat o serie de ordine executive pentru a aduce sub control pandemia de COVID-19. Printre acestea se numără purtarea obligatorie a măștii pe aeroporturi și în unele mijloace de transport în comun, accelerarea campaniei de vaccinare și creșterea numărului de teste, anunță Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel