Italianul internat la Sibiu nu are coronavirus. Probele biologice o confirmă

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, Foto: Facebook.
Italianul internat la Sibiu nu are coronavirus, arată rezultatele probelor biologice.

Italian, coronavirus. Reprezentanții Spitalului Clinic Județean din Sibiu spun că au venit rezultatele probelor biologice recoltate în cazul italianului internat ieri, suspect de coronavirus. Într-o informare dată marți, 25 februarie, la ora 18.30, conducerea unității medicale din Sibiu precizează că italianul nu este bolnav de coronavirus și va rămâne internat peste noapte în secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean din Sibiu.

Informarea SCJU Sibiu:

"Vă informăm că rezultatul analizelor de laborator efectuate la Timișoara pentru determinarea virusului 2019-nCoV (coronavirus), la cetățeanul italian internat în cadrul Secției Clinice Boli Infecțioase a SCJU Sibiu este negativ. Bărbatul va rămâne internat în această noapte în cadrul secției, urmând ca mâine să fie, cel mai probabil, externat".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel