Ioana Stăncel, expert în sănătate publică care a avut Covid-19: Sunt pro-vaccinare, dar acum nu mă pot vaccina

Vaccinare anti COVID-19. Foto: Spitalul Militar Central
Expertul în sănătate publică Ioana Stăncel a vorbit despre experiența personală cu COVID-19 și despre vaccinare.

Expertul în sănătate publică Ioana Stăncel s-a infectat cu COVID-19 la finalul anului trecut. A avut noroc și a trecut cu bine peste boală, iar pe la jumătatea lui noiembrie era vindecată. 

Despre experiența cu COVID-19, dr. Ioana Stăncel a declarat, pentru DC News, că „boala am dus-o foarte ușor. Am făcut și exerciții de respirație, nu m-am lăsat doar pe tratament. Tratamentul l-am făcut din timp, m-am ținut de el. Am avut și o atitudine foarte pozitivă, am zis că nu poate să mi se întâmple așa ceva. Dacă n-a fost invitat (n.red. noul coronavirus), n-are ce să caute! Și a plecat!”, a explicat expertul în sănătate publică.

Deși ar vrea să se vaccineze contra COVID-19 – pentru că „este o oportunitate să ne întoarcem la *noul normal*”, nu o poate face prea curând. „Mie îmi pare rău că în contextul acesta, nu mă pot vaccina acum. M-aș fi vaccinat acum”, a spus Ioana Stăncel. 

De ce nu se poate vaccina prea curând și ce spune Ioana Stăncel despre vaccinurile contra COVID-19, aflați pe DC News. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel