Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Intoxicații Timișoara, panică într-un alt bloc. 10 locatari consultati de medici
22 noi, 22:22
Alertă într-un alt bloc din Timișoara, după ce 10 locatari au anunțat că simt miros de insecticid. Din fericire, s-a dovedit că nu e un caz similar cu cel de intoxicații din strada Mioriței.

Ministerul Sănătății a fost anunțat de către Direcția de Sănătate Publică Timișoara că, în acesta seară Serviciul de Ambulanță Timiș a fost solicitat pentru evaluarea medicală a unui număr de 10 persoane dintr - un imobil din Timișoara unde s-a înregistrat un puternic miros de insecticid.

„La locul intervenției a fost o ambulanță de tip C2 cu medic. A fost efectuată evaluarea medicală. La ora 20.36 toate forțele de intervenție s-au retras. Au fost evaluati medical toți cei 10 locatari. Nicio persoană nu a fost transportată la spital și toți locatarii s-au întors în apartamentele lor", a anunțat Ministerul Sănătății.

La fața locului au fost și o echipă CBRN a ISU Timiș, care a verificat întreaga clădire și nu a detectat substanțe toxice periculoase.

„Toate forțele de intervenție se retrag. Au fost evaluați medical toți cei 10 locatari. De asemenea, a fost efectuată detecția pentru substanțe toxice cu aparatura CBRN din dotarea ISU Timiș pe casa scării și în toate apartamentele. Nu s-au identificat substanțe toxice periculoase. Nicio persoană nu a fost transportată la spital și toți locatarii se întorc în apartamentele lor", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Timiș, Elena Megherea.

ISU a intervenit cu o ambulanță SAJ tip C2 cu medic, un microbuz ISU cu 16 locuri, un echipaj CBRN, un echipaj SMURD și o autospecială de stingere. S-a ventilat spațiul imobilului cu motoventilatoarele din dotare iar locatarii au revenit în casele lor.


Ştiri Recomandate

Ministrul Agriculturii: Medicamentul şi antibioticul nu trebuie considerate mărfuri
Cancer mamar triplu negativ: doi biomarkeri prezic tratamentul potrivit
Ce trebuie să știe fiecare femeie despre glanda tiroidă
Un medicament pentru diabet ar putea fi și tratament anti-îmbătrânire
Boala de reflux gastroesofagian. Cum să-i faceți față de sărbători
Țeapa cu apa alcalină, explicată de chirurgul Mihail Pautov
Taxa clawback va fi „relaxată”, anunțul ministrului Sănătății
Alimentarea cu gaze, reluată la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Slatina
Comentarii