Patru preparate pe care să nu le...
Specialiștii de la Harvard recomandă celor ce suferă de inflamație cronică să stea departe de alimentele ultra procesate, cele bogate în sare și zaharuri, dra și grăsimi saturate. Un raport publicat, în decembrie 2019 în Nature Medicine, arată că zaharurile, boabele și sarea suplimentară din alimentele ultra-procesate pot schimba bacteriile din intestine și pot deteriora mucoasa intestinului activând genele inflamatorii din celule.
Aceștia recomandă scoaterea din alimentație a sucurilor acidulate, făinii albe, prăjiturilor, produselor coapte, a untului, înghețatei, orezului alb etc.
Ce ar fi bine să mâncați puteți citi pe health.harvard.edu.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News
Te-a ajutat acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.
Patru preparate pe care să nu le...
Prevenția nu este o cheltuială, ci o investiție vitală pentru...
Pastila care țintește cancerul....
România încă plătește un preț uriaș pentru un sistem de sănătate...
CNAS simplifică accesul la medicamente compensate: de acum,...
Companiile farmaceutice caută...
Sucul răcoritor care accelerează...
Greșeala pe care o face toată lumea...