Incidența COVID în București a ajuns la 13,6 la mia de locuitori
10 oct, 11:49

În București, rata de incidență COVID, calculată pe 14 zile, a ajuns la 13,6 la mia de locuitori.

Rata de incidenţă COVID-19 calculată la 14 zile a ajuns, duminică, în Bucureşti, la 13,6 cazuri la mia de locuitori, potrivit site-ului Direcţiei de Sănătate Publică. În urmă cu o zi, rata de incidenţă a fost de 12,65.

Acum o lună, pe 10 septembrie, incidenţa COVID-19 în Bucureşti era 1,33 la mia de locuitori, conform site-ului DSP.

Noul prefect al Bucureștiului, Alexandra Georgiana Văcaru, a vorbit sâmbătă, 9 octombrie, despre noile măsuri care s-au luat în Capitală pentru gestionarea pandemiei COVID. În București, rata de infectare e de circa 12,65 de cazuri la mia de locuitori.

Aceasta a anunțat noile măsuri dispuse: ”În acest nou context epidemiologic am dispus Jandarmeriei și Poliției, la nivelul municipiului București, intensificarea controalelor în spațiile publice, în mod concret în târguri și piețe și mall-uri. Foarte mult am insistat pe activitățile de prevenție, cu privire la Piața Drumul taberei, Piața Berceni, Târgul Vitan, Complexul Alimentar Piața Delfinului și Piața Obor. Sunt centre importante de activitate și erau spații cu potențial de aglomerare, așa am identificat în discuția cu Poliția și Jandarmeria”.

G Ad:

Ştiri Recomandate

Viagra ar putea fi tratament împotriva bolii Alzheimer. STUDIU
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri