Incendiu ATI. Șeful ISU Neamț: Vom stabili cât se poate de repede o cauză pentru acest eveniment

Incendiu la ATI Piatra Neamț  FOTO: https://www.ziarpiatraneamt.ro/
Șeful ISU Neamț, Ciprian Mitrea, a declarat sâmbătă noaptea, că nu se cunoaște încă motivul izbucnirii incendiului.

Șeful ISU Neamț, Ciprian Mitrea, spune că nu s-a stabilit deocamdată cauza incendiului de la secția ATI a Spitalului Județean Piatra Neamț.

”Nu pot să confirm faptul că a fost o explozie. Trebuie să ne mai documentăm. (...) Fiind un efect atât de grav vrem să cercetăm cât se poate de bine ceea ce a generat acest incendiu și ceea ce putem spune în acest moment este că a avut loc o evoluție foarte foarte rapidă a incendiului. Vom stabili cât de repede se poate o acuză pentru acest eveniment”, a declarat șeful ISU Neamț, potrivit digi24.ro.

Întrebat dacă o cauză a tragediei ar putea fi supraîncălzirea sistemului electric, acesta a răspuns: ”nu este exclusă, se știe că partea de instalație electrică generează 30% din incendiile din România, dar vom lua mai multe cauze în calcul  și în final va rămâne cea mai probabilă”.  

10 oameni și-au pierdut viața în incendiul de la secția ATI a Spitalului Județean Piatra Neamț.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel