Încă 2 turiști români din Grecia, diagnosticați cu coronavirus

Mai mulți turiști români au fost diagnosticați cu coronavirus în Grecia
O turistă româncă în vârstă de 60 de ani, cu test negativ la intrarea în Grecia, a fost diagnosticată cu coronavirus și internată într-un spital din Atena. Un bărbat aflat cu soția în Corfu a fost diagnosticat și pus în carantină. 

Numărul românilor infectați cu coronavirus care se află în Grecia este în creștere. Presa elenă a anunțat, miercuri, două noi cazuri: o româncă de 60 de ani, internată acum într-un spital din Atena, și de un turist român, care se află în Corfu și e în carantină.

Pacienta româncă se dusese în Grecia pentru a o vizita pe fiica ei care lucrează acolo. Când a trecut granița pe la Promachonas, femeia și-a făcut testul pentru coronavirus iar acesta ieșise negativ.

După câteva zile, femeia a început să aibă simptome specifice infecției cu coronavirus și s-a dus la un spital local unde a repetat testul, notează Antena3.ro. De data aceasta rezultatul a fost unul pozitiv, iar femeia a fost internată și ulterior transferată la un spital din Atena pentru că starea sa se agrava. 

Cel de-al doilea caz semnalat de presa din Grecia este al unui turist bărbat care își petrecea vacanța cu soția în Corfu. El a fost plasat în carantină, alături de soția sa, dar nu se știe deocamdată dacă și femeia este infectată. 

Până acum, cel puțin șapte români aflați în Grecia au fost confirmați cu coronavirus, arată sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Dr. Doru Negru
EXCLUSIV

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel