Gabriela Firea, dietă. Cum a reușit să aibă aceeași greutate din adolescență: Nu mor de foame. S-au schimbat vârsta, apar riduri. Trebuie să fim perfecți sufletește

Gabriela Firea - Foto: Facebook Gabriela Firea
Gabriela Firea a dezvăluit cum se menține la aceeași greutate din adolescență. Cum a reușit să slăbească 25 de kilograme în 3 luni, după naștere.

La cei 50 de ani pe care-i are, Gabriela Firea are o siluetă de invidiat și spune că are același număr de kilograme ca în adolescență. 

Fostul primar al Capitalei a dezvăluit dieta sa și spune că totul se datorează unui stil de viață sănătos și al unei diete din care carbohidrații lipsesc categoric. Mai mult, Gabriela Firea este mândră și spune că nu și-a schimbat măsura hainelor de ani buni, dar în același timp, nici nu moare de foame, așa cum cred apropiații ei.

Cele două TESTE care îți arată dacă ai osteoporoză. Streinu - Cercel: Arată clar încărcarea cu calciu a oaselor și rezistență la șoc

Cum a făcut un șofer de taxi prima schimbare majoră în medicina românească. De ce are Spitalul Fundeni un coridor subteran

Bârfele, îmbolnăvire sigură. De ce bârfim și ce boli riscăm: Românii sunt bârfitori. Bârfitorul vrea să-și simtă valoarea, dar se minte singur

Gabriela Firea susține că se simte ca la 20 de ani și îndeamnă toate femeile care vor să afle secretul tinereții și al siluetei să-i ia exemplul.

"Le-aș îndemna pe cititoare să-și descopere atuurile naturale, să mănânce sănătos.

Mulți glumesc și spun că sunt adepta ovăzului, migdalelor, salatelor. Prietenele mă întreabă dacă nu mor de foame, nu, nu se moare, dacă ai o alimentație echilibrată", a spus Gabriela Firea, într-un interviu pentru Impact.

Mai mult, Gabriela Firea spune că își învață și copiii să mănânce sănătos și cu mai puțină carne.

"Încerc să îi învăț și pe copiii mei să mănânce sănătos, cu mai puțină carne, cu mai puțini carbohidrați. În plus, trebuie să fim perfecți sufletește, iertători, iubitori și bineînțeles să ne îngrijim și de aspectul exterior", a mai spus ea.

"Ce s-a schimbat? Vârsta, apar anumite riduri, poate oboseala, anumite schimbări hormonale"

VEZI ȘI: Sorbat de potasiu (E202): ce înseamnă când îl vezi pe etichetă și ce reacții adverse are. E prezent atât în alimente, cât și în creme și șampoane

"Nu am schimbat măsurile, port ori M ori S, în funcție de croiul designerului respectiv, am aproape aceleași kilograme, ca în facultate, ca în presă, ca atunci când eram primar.

Ce s-a schimbat? Normal, vârsta, apar anumite riduri, poate oboseala, anumite schimbări hormonale, dar eu mă simt la fel ca la 20 de ani.

Este cel mai important lucru cum ne simțim în interior și câtă energie avem și poftă de viață, de a ajuta, în sensul de a fi prezent acolo unde este nevoie", a completat Gabriela Firea.

Cum a slăbit Gabriela Firea 25 de kilograme

VEZI ȘI: Pâinea congelată și prăjită, trucul genial care te va surprinde. Nu vei mai mânca niciodată pâine proaspătă dacă afli ASTA

În urmă cu câțiva ani, după nașterea fiului său, Gabriela Firea dezvăluia cum a reușit să slăbească 25 de kilograme în trei luni.

Gabriela Firea a explicat cum au ajutat-o postul și un regim alimetar zilnic echilibrat.

"Am slăbit 25 de kilograme în trei luni. Dimineața, după ce luam aghiasmă, beam pe burta goală un pahar de apă cu jumătate de lămâie stoarsă, pentru digestie.

La micul dejun consumam doar un iaurt degresat cu ovăz în care, doar pentru gust, picuram câteva lacrimi de miere. Dacă nu îmi era suficient, mai mâncam semințe crude: de dovleac, de in.

Masa de pranz era compusă dintr-o supă cremă de legume și un grătar de curcan sau pește cu salată.

La masa de seară, obligatoriu, înainte de ora 19, o brânză slabă fără sare și cu roșii sau o salată trebuiau să mă sature. Evident, până mă culcam mă apuca foamea, dar o potoleam, atât cât puteam cu apă.

Între mese nu mâncam cornulețe sau ciocolată, dar aveam mereu la mine migdale, caju sau batoane de slăbit cu ceai verde, care sunt destul de consistente și îmi potoleau foamea", declara Gabriela Firea la acea vreme.

VEZI ȘI: România suspendă pentru TREI luni distribuția medicamentelor în afara țării. Comisia Europeană a dat aviz favorabil

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel