Gabriel Diaconu, despre boala lui Vladimir Putin: E terminat! E dependent de antiinflamatoare steroidiene

Gabriel Diaconu - Foto: Facebook Gabriel Diaconu
Medicul psihiatru Gabriel Diaconu a vorbit despre starea de sănătate a lui Vladimir Putin și despre comportamentul său. 

Analiștii, specialiștii și ofițerii de informații militare care lucrează acum la Pentagon l-au tot studiat pe Vladimir Putin pentru a-și da seama de unde vine comportamentul său agresiv sau... care este motivul pentru care are fața umflată.

Psihiatrul Gabriel Diaconu, specializat în suicid, a vorbit în urmă cu ceva timp despre Vladimir Putin și problemele pe care acesta le are în comportament și a povestit despre momentele din cariera sa în care a fost nevoit să interacționeze cu pacienți psihotici, care puteau deveni agresivi în orice moment și a făcut o paralelă cu felul în care încearcă acum Occidentul să negocieze cu Putin.

"Putin-omul cred că îndeplinește criterii pentru mai multe diagnostice psihiatrice. Putin-președintele este, de bună seamă, un hibrid între om și funcție. Nu există pe această lume vreun președinte de stat care să fie de capul lui.

Drept urmare, Putin-președintele, reprezintă un agregat între om și oamenii dimprejurul lui și pozițiile de putere și ce mai rămâne din voința lui după ce s-a intersectat cu a altora.

Putin-legenda ne lasă să credem că taie și spânzură și nimic împrejurul lui nu mișcă. Nici musca nu zboară dacă Putin nu-i dă voie. Asta este o fantasmă a poporului lui și, într-o anumită măsură, a anumitor oameni care se uită la el ca la un despot absolutist. Nu e un despot absolutist", a spus el, dar declarația completă o puteți vedea AICI.

"Este în cușca propriilor halucinații. Putin este terminat"

 

Acum însă, psihiatrul Gabriel Diaconu a analizat din nou comportamentul lui Vladimir Putin și starea lui de sănătate și și-a exprimat opinia cu privire la afecțiunea pe care o trădează aspectul tumefiat al feței sale.

"Ne uităm în această perioadă la cioburile oglinzii unui cult al personalității foarte atent creat și dăltuit vreme de 20 și ceva de ani.

Imaginea fostului tiran luminat se transformă în acest moment într-un monstru decrepit cu o sănătate care este subiect de mare bârfă, ceea ce pentru un despot nu sună a bine. Fizionomia lui Putin este înalt sugestivă pentru un om dependent de antiinflamatoare steroidiene. 

Este în cușca propriilor halucinații și din păcate asta îl predispune la niște decizii din ce în ce mai puțin ancorate în adevăr. 

Actualul conducător rus are o fantezie faraonică absolut suicidală care știe că se va termina cu distrugerea lui. Putin este terminat", a declarat Gabriel Diaconu, la Antena 3.

Antiinflamatoarele steroidiene mai sunt denumite și glucocorticoizi și sunt medicamente care au efect antiinflamator și imunosupresor, fiind utilizate în diverse boli patologii inflamatorii și autoimune.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel