Fuego, diagnosticat cu boala tatălui său: Nu degeaba am slăbit 12 KG. Tata a murit în 2 minute

Fuego - Foto: Instagram Fuego
Fuego a vorbit despre boala sa și despre moartea tatălui său.

Paul Surugiu, sau Fuego, așa cum îl știe toată lumea, spune că a fost diagnosticat cu aceeași boală care l-a omorât pe tatăl său. 

La cei 45 de ani ai săi, Fuego are foarte mare grijă de sănătatea sa, mai ales că a moștenit genetic aceleași probleme cu care s-a confruntat și tatăl său. Părintele artistului a murit, în urmă cu 10 ani, din cauza problemelor cu inima. 

"În momentul în care vii dintr-o genă și moștenești ceva de la părinți, în speță, problema pe care a avut-o tatăl meu cu inima... eu tratez lucrul acesta prin pastile, care nu sunt niște pastile foarte complicate, ci unele pe care le ia orice român în fiecare dimineață.

Asta nu înseamnă că sunt un om bolnav. Încerc să mă întrețin, încerc să fac lucruri frumoase pentru corpul meu, nu degeaba am și slăbit aproape 12 kilograme. Din păcate, îl moştenesc pe tata, din acest punct de vedere: tensiune, inimă", a declarat Fuego, recent, potrivit Spectacola.ro

Sofia Vicoveanca, BĂUTURA ciudată care curăță gâtul și plămânii: Un deliciu, se bea cald, înainte de culcare

Tatăl lui Fuego a murit în urma unui infarct: Tata a făcut un infarct şi s-a terminat totul

 

Fuego spune că problemele de sănătate cu care se confruntă vin pe linie genetică și că și tatăl său a fost bolnav de inimă. 

"Eu am învățat de la tată să fac totul. Și dacă regret ceva în viață asta, este faptul că l-am pierdut prea repede, la vârstă de 59 de ani a murit tată. În 3 minute a făcut infarct...din păcate îl moștenesc.  Îmi doresc din tot sufletul să-l fac pe tată de acolo din cer să fie mândru de mine, el oricum e mândru de mine pentru că el știe că asta mi-am dorit", a mai spus Fuego, potrivit aceleiași surse.

Artistul își amintește cu durere de pierderea părintelui său, care a murit brusc, din cauza problemelor cardiace.

"Cel mai greu moment al vieţii mele a fost pierderea tatălui, cred că e cea mai mare dramă a vieţii mele. A fost un infarct şi s-a terminat totul foarte scurt. Tata a plecat în două minute.

Tata a fost extrem de deştept, noi am trăit cu cărţile, avem o bibliotecă impresionantă. Tata le ştia pe toate, găseam la tata orice răspuns. 

E cea mai mare dramă a vieţii mele, tata a plecat în 2 minute, a fost un infarct şi s-a terminat totul", a mai povestit Fuego.

Mai mult, într-un interviu pentru Spectacola, întrebat ce ar schimba la el, Fuego a spus că: "Nu aș schimba nimic din activitatea mea și din alegerile pe care le-am făcut! Totuși, dacă ar fi să dau timpul înapoi, aș încerca să schimb momentul în care l-am pierdut pe tata! L-aș duce mai din timp la control, i-aș spune mai des că-l iubesc și că ar fi greu fără el! Tatăl meu a murit acum 11 ani, la doar 58 de ani, trist și fulgerător, fără ca măcar și noi să ne dăm seama în primă fază de ce ne-a lovit atunci! Da, aș schimba acele ultime luni și le-aș face diferit, din toate punctele de vedere!"

Cum alegi corect ochelarii de soare și ce culoare trebuie să aibă lentilele. Hayfa Masri, despre bolile ochilor VARA: Purtarea e obligatorie, nu un MOFT, nu un accesoriu

Cum arată meniul perfect pentru Fuego și care ar fi alimentul la care nu ar putea renunța niciodată

 

1. -imagine fara descriere- (fuego--diagnosticat-cu-boala-tatalui-sau-nu-degeaba-am-slabit-12-kg--tata-a-murit-in-2-minute-1_15172200.png)

Foto: Instagram Fuego

"Meniul perfect ar fi unul mai dietetic, fără pâini și cu puține grăsimi. N-ar fi neapărat cel care mi-ar fi mie pe plac cel mai mult! Din păcate, îmi plac mâncărurile gătite, calorice, bucătăria românească, pe care o și gătesc și dulciurile! Dar totuși, dacă-mi setez asta și-mi impun, pot renunța și mă adapta la un regim de viață mai sănătos, cu ore normale de masă și fără excese majore, fără a renunța neapărat la tot ce-mi place! Totuși, dacă ar fi să renunț la toate plăcerile culinare, aș face asta, dar niciodată n-aș putea renunța la gustul ... cartofilor prăjiți! Măcar așa .. de poftă...", a mai spus el.

Ce te doare, de fapt, când te doare capul: Simptom banal, dar ne spune foarte multe. Când devine semnal de alarmă

Care sunt viciile sau obiceiurile nesănătoase de care nu poate scăpa?

 

"Cred că mâncatul! Sunt un om pofticios, gurmand și rezist cu greu tentației de a gusta din preparatele preferate. Nu pot scăpa de plăcerea de a mânca dulciuri și desigur, de dependența de telefon, care ne acaparează continuu viețile!", a completat Paul Surugiu.

Plombele făcute în perioada Revoluției, interzise: Cei care au, chemați să le SHIMBE obligatoriu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel