Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Frica de operație: soluția inedită găsită de un spital din SUA pentru micuții internați
24 iun, 16:22
Un spital din State are două mașinuțe de jucărie pe care cei mai mici pacienți le pot conduce din camera unde sunt internați până în sala de operație.
O fetiță conduce o mașinuță de jucărie către sala de operație  
 FOTO: Facebook The Doctors Medical Center

Spital, micuți. Operații sunt stresante și pentru adulți, darămite pentru cei mici care văd doar oameni îmbrăcați în albastru și enorm de multe fire. Un spital din State, The Doctors Medical Center din Modesto, California, a avut o idee creativă ca să-i scape pe copii de stres și anxietate: mașinuțe de jucărie, scrie distractify.com.

Spital, micuți: mașinuță donată

Piticii pot conduce aceste simpatice mașinuțe până în sala de operație. Anul trecut, spitalul american aveau una neagră, iar anul acesta a primit-o pe a doua: una roz, donată de un angajat al spitalului și de familia sa. Vestea a fost anunțată pe Facebook-ul unității medicale din State:

„Doctor Medical Center a făcut o completare programului nostru de chirurgie pediatrică. (...) Scopul este de a reduce anxietatea și stresul și de a face experiența mai puțin înfricoșătoare pentru toți cei implicați.(...) Spitalul chiar a postat un clip video al unuia dintre pacienții lor care călătoresc cu mașina, scriind: «Cu un mic pasager în mașină, Caroline ia (n.r. mașinuța) roz pentru o centrifugare! The Doctors Medical Center are acum două mașini mici disponibile pentru ca tinerii noștri pacienți să meargă în sala de operații. Vedem că stresul și anxietatea se topesc atunci când se urcă în mașină»".


Ştiri Recomandate

Expunerea la nicotină în primii 4 ani de viață, probleme de hiperactivitate și conduită
Test de sânge care arată ritmul personal de îmbătrânire
Locuințe pentru medici, Satu Mare. 13 apartamente ANL repartizate
Dr Stefan Voiculescu despre riscul cancerului de sân, când și de ce apare
Trei cazuri de scarlatină, la o școală din Drăgășani
Antigripal: 29.235 de suceveni s-au vaccinat până la 1 decembrie
Blocul Operator Central al SUUB va fi redeschis. 11 săli de operație moderne
Ministerul Sănătății, ultimele informații despre REZIDENȚIAT 2019
Comentarii