Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Frica de operație: soluția inedită găsită de un spital din SUA pentru micuții internați
24 iun, 16:22
Un spital din State are două mașinuțe de jucărie pe care cei mai mici pacienți le pot conduce din camera unde sunt internați până în sala de operație.
O fetiță conduce o mașinuță de jucărie către sala de operație  
 FOTO: Facebook The Doctors Medical Center

Spital, micuți. Operații sunt stresante și pentru adulți, darămite pentru cei mici care văd doar oameni îmbrăcați în albastru și enorm de multe fire. Un spital din State, The Doctors Medical Center din Modesto, California, a avut o idee creativă ca să-i scape pe copii de stres și anxietate: mașinuțe de jucărie, scrie distractify.com.

Spital, micuți: mașinuță donată

Piticii pot conduce aceste simpatice mașinuțe până în sala de operație. Anul trecut, spitalul american aveau una neagră, iar anul acesta a primit-o pe a doua: una roz, donată de un angajat al spitalului și de familia sa. Vestea a fost anunțată pe Facebook-ul unității medicale din State:

„Doctor Medical Center a făcut o completare programului nostru de chirurgie pediatrică. (...) Scopul este de a reduce anxietatea și stresul și de a face experiența mai puțin înfricoșătoare pentru toți cei implicați.(...) Spitalul chiar a postat un clip video al unuia dintre pacienții lor care călătoresc cu mașina, scriind: «Cu un mic pasager în mașină, Caroline ia (n.r. mașinuța) roz pentru o centrifugare! The Doctors Medical Center are acum două mașini mici disponibile pentru ca tinerii noștri pacienți să meargă în sala de operații. Vedem că stresul și anxietatea se topesc atunci când se urcă în mașină»".


Ştiri Recomandate

Tratamentul pentru hepatita C trebuie continuat, finalizați negocierile! Apel APAH-RO
Atacul de la Spitatul de Psihiatrie Săpoca: Starea pacienților, doi au prognostic prost
Sindromul inimii frânte te îmbolnăvește de cancer? Studiu
Bolile de inimă, cinci factori de risc de care habar nu ai
Comentarii