Fotbalist suedez, operat la genunchi. Operația l-a făcut pe Zlatan Ibrahimovic să rateze EURO 2020

Problemele la genunchi pot fi rezolvate prin mai multe metode
Fotbalistul suedez Zlatan OIbrahimovic a fost operat la genunchiul stâng. Operația, realizată la Roma, a fost ”un succes” și sportivul va începe de îndată recuperarea.

Fotbalistul suedez Zlatan Ibrahimovic a fost operat la genunchi după accidentarea la genunchiul stâng care l-a făcut să rateze turneul final al EURO 2020, aflat în curs de desfăşurare, a confirmat vineri clubul său, AC Milan. 
Ibrahimovic a fost supus unei artroscopii la Roma, iar "operaţia a fost un succes", a indicat vicecampioana Italiei într-un comunicat. "Zlatan va începe imediat recuperarea", a adăugat gruparea lombardă.

Atacantul de 39 de ani s-a accidentat în timpul meciului din Serie A disputat luna trecută de Milan împotriva lui Juventus Torino. El revenise în martie la naţionala Suediei, după ce se retrăsese în vara lui 2016 de la echipa reprezentativă. Potrivit presei italiene, Ibrahimovic va lipsi de pe teren două luni. Aceasta i-ar permite să fie apt de joc în startul noii ediţii a campionatului Italiei, în weekendul 21-22 august, arată Agerpres.

În urmă cu circa două săptămâni, Christian Eriksen, un fotbalist danez s-a prăbușit pe teren în meciul EURO 2020 dintre Danemarca și Finlanda. Lui Eriksen i se va pune un defibrilator cardiac. Medicul echipei naționale a Danemarcei, Morten Boesen, a afirmat după ce a vorbit cu specialistul cardiac de la Rigshospitalet: ”După ce Christian a trecut prin diferite examinări cardiace s-a decis că ar trebui să aibă un DCI (starter cardiac). Acest dispozitiv este necesar după un atac cardiac din cauza tulburărilor de ritm. Christian a acceptat soluția și, în plus, planul a fost confirmat de specialiști la nivel național și internațional, care toți recomandă același tratament”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel