„Fix la Fix”, DIETA-fenomen care PROMITE rezultate FANTASTICE. Mirela Retegan: Ăsta este secretul

Mirela Retegan, fondatoarea fenomenului „Gașca Zurli”, a vorbit pentru interviurile Spectacola și Dc News despre ce surprize pregătește „Gașca Zurli”, cum poți să „adopți o mamă”, dar și cum poți să ajungi la silueta mult dorită cu ajutorul dietei „Fix la Fix”. 

Mirela Retegan a mai creat un fenomen: Dieta Fix la Fix, care are o comunitate destul de mare pe rețelele de socializare. Există chiar și o aplicație, iar acolo oamenii sunt extrem de activi, inclusiv femeile care se încurajează una pe alta în momentul în care țin dieta, își pun poze, vorbesc despre meniu și chiar își dau idei de rețete. 

"Eu am descoperit acum aproape 5 ani că mâncând la ore fixe, nu o să fiu niciodată Jennifer Lopez și pentru că nu am o structură de persoană... n-am fost slabă niciodată. Dar nu voi mai avea fluctuații foarte mari de greutate și voi avea o armonie în viața mea și descoperind acest lucru am creat un grup unde am început să comunic oamenilor transformările pe care eu le-am simțit. Pentru că foarte multe dintre ele au fost transformări la nivelul psihicului și emoționalului. Am realizat că eram pentru prima oară stăpânul mâncării și nu mâncărea era stăpâna mea.", a spus Mirela Retegan. 

Citește continuarea pe SPECTACOLA.RO. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel