Femeie însărcinată, trimisă acasă de la maternitate, deși avea contracții. Copilul s-a sufocat în burta mamei

Gravida
O femeie însărcinată a fost trimisă acasă de medicii de la maternitate, deși avea contracții! În urma acestei decizii a doctorilor, bebelușul a murit în uter.

În prezent, la Maternitatea Cuza Vodă din Iași, procurorii fac percheziții. Doi medici ar urma să fie audiați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași. Reprezentanții Parchetului au transmis faptul că desfășoară activități care au în vedere documentarea unor presupuse infracțiuni de vătămare a fătului și abuz în serviciu.

Femeia, care ar fi trebuit să aibă o fetiță, mai are doi băieți în vârstă de 17, respectiv 12 ani.

Era caz de urgență medicală, dar nu a fost internată.

„Am avut diagnosticul de procubitus la 36 de săptămâni, pus de medicul curant”, a scris femeia pe un grup de Facebook.

„Pe motiv că sunt din Iași și 'au venit mămici de la Pașcani cu cordonul ieșit afară și nu a murit bebelușul. Doar nu o să moară la mine care fac 10 minute până la spital'. Îmi recomandă să vin peste o săptămână când deja a fost prea târziu pentru bebelușa mea. Sarcină oprită din evoluție la 37 de săptămâni. Am născut o fetiță de 2800g. Rezultatul necropsiei este asfixiere intrauterină fără malformații, perfect sănătoasă”, a mai scris femeia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Dr. Doru Negru
EXCLUSIV

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel