Femeia cu două perechi de sâni: eram în pragul sinuciderii și mă simțeam ca un monstru

Descriere foto: Phoebe Ellis, sursa instagram
O tânără britanică povestește că vreme de 10 ani a purtat haine largi ca să ascundă a doua pereche de sâni.

Phoebe Ellis este o tânără din Hertfordshire, Marea Britanie, care s-a născut cu două perechi de sâni și timp de zece ani a purtat doar haine largi.

Problemele femeii au început la vârsta de 12 ani, când a observat că un sân de mărimea unei mingi de tenis îi atârna de axila stângă. La 15 ani, Phoebe a văzut o altă masă pe partea dreaptă.  A durat aproape un deceniu pentru a obține, în cele din urmă, răspunsurile. În tot acest timp, medicul ei de familie a insistat că nu este nicio problemă. După ce ani buni s-a chinuit să se opereze și a fost refuzată de patru ori de către NHS, aceasta a fost supusă unei intervenții care a făcut-o să-și recapete încrederea în sine și să scape de această problemă.

A cerut în repetate rânduri medicului de familie să o ajute să scape de a doua pereche de sâni, dar a fost refuzată deoarece problema era considerată cosmetică. 

”Eram în pragul sinuciderii și mă simțeam ca un monstru. Nu știam să mă privesc cu niciun fel de iubire pentru că aveam aceste deformări ciudate. Eram atât de jenată și nu puteam fi niciodată intimă cu vreun iubit. Nu m-am simțit niciodată confortabil cu nimeni pentru că mi-a fost rușine să creadă că sunt o ciudată. Nu m-am simțit niciodată sexy. Nu m-am simțit niciodată dorită. M-am simțit ciudată, scârboasă și tricourile largi erau favoritele mele”, a povestit Phoebe.

În cele din urmă, tânăra s-a operat pe banii ei.

Care este afecțiunea de care suferă tânăra britanică puteți citi pe Spectacola.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel