Femeia alergică la apă. Incredibil ce pățește după ce face baie

Niah Selway, tânăra alergică la apă. Foto: Instagram
O tânără din Marea Britanie este alergică la apă. Este incredibil ce pățește femeia de fiecare dată când face baie sau când o lacrimă îi curge pe piele. 

O tânără din Marea Britanie suferă de o afecțiune foarte rară, care o face să fie alergică la apă. Femeia trece printr-un adevărat calvar de fiecare dată când face baie.

În vârstă de 23 de ani, tânăra pe nume Niah Selway, trăiește un adevărat coșmar în momentul în care vrea să se spele sau pur și simplu să spele vasele. Boala se numește „prurit aquagenic” și a fost identificată doar la câteva persoane din întreaga lume. În prezent, specialiștii nu au o explicație pentru cauza apariției acesteia și nici vreun tratament. 

Ciudat este că tânăra poate consuma oricâte lichide vrea, fără ca organele sale interne să fie afectate, însă durerile cumplite apar atunci când un singur strop de apă îi atinge pielea. Chiar și propriile lacrimi îi pot declanșa episoade dureroase de alergie.

Cum se descurcă Niah Selway în viața de zi cu zi și ce tratamente urmează, aflați pe Spectacola.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Dr. Doru Negru
EXCLUSIV

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel