Expert OMS, avertisment: A scăpat de sub control. Este mult mai rău decât orice film SF despre pandemii
17 sep, 13:04
David Nabarro, emisar special al Organizației Mondiale a Sănătății pentru COVID-19, a declaratcă pandemia a „scăpat de sub control”și că efectele ar putea fi „mult mai grave” decât orice film science fiction.

Emisarul avertizează că lumea este încă „la începutul” pandemiei și că e posibil ca lucrurile  să devină mai urâtă pe măsură ce al doilea val se dezvoltă în Europa.

 

„Este o situație groaznică. O problemă de sănătate care a scăpat de sub control și face ca lumea nu doar să intre în recesiune, ci și într-o contracție economică uriașă, care probabil ar dubla numărul oamenilor săraci, va dubla numărul celor subnutriți și va duce la falimentarea a sute de milioane de companii mici. Este mult mai rău decât orice film SF despre pandemii. Acest lucru este cu adevărat grav  pentru că nici măcar nu am ajuns la mijlocul pandemiei. Suntem încă la început și începem să vedem ce pagube va provoca lumii. Și devine din ce în ce mai grav pe măsură ce intrăm în această fază în Europa, unde cazurile cresc din nou”, a spus David Nabarro în Comisia pentru afaceri externe a Camerei Comunelor, potrivit The Independent. 

 


Ştiri Recomandate

CARBOPLATINUM - prospect
BETAMETHASONUM - prospect
ACIDUM ALENDRONICUM – prospect
LEUPRORELINUM - prospect
Munca fizică grea crește semnificativ riscul de demență
Spitalul unde COVID suspendă concediile de odihnă
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri