Ecografe performante la Târgu-Mureș: au costat peste 3,7 milioane lei

Clădirea Spitalului Județean din Târgu-Mureș  Facebook SCJU Târgu-Mureș
Nouă ecografe performante au ajuns la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Târgu-Mureş în urma fondurilor alocate de Ministerul Sănătății.

Ecografe, Târgu-Mureș. Reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență au precizat miercuri, 19 iunie, că unitatea medicală a primit 9 ecografe performante ca urmare a banilor alocați de Ministerul Sănătăţii. Aparatele au costat peste 3,7 milioane de lei, informează Agerpres.

„Cele 9 ecografe performante nou achiziţionate vin în sprijinul atât al personalului medical, cât mai ales al pacienţilor, principalii beneficiari ai acestor echipamente performante. Practic, aceste ecografe de înaltă performanţă vor contribui la creşterea calităţii serviciilor medicale oferite în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş, precum şi exercitarea unui act medical de calitate superioară", susține medicul Claudiu Puiac, managerul SCJU Târgu-Mureş, potrivit unui comunicat.

Aparatele au fost repartizate astfel: la Secţia Clinică Neonatologie, la Secţia Clinică Medicină Internă II, la Secţia Clinică Reumatologie, la Secţia Clinică Obstetrică-Ginecologie, la Secţia Clinică ATI, la Compartimentul ATI Ginecologie, la Blocul Operator Chirurgie I, la Ambulatorul Copii, la Cabinetul de Pediatrie, la Ambulatorul Adulţi şi la Cabinetul de Obstetrică-Ginecologie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel