Echipamente protecție, coronavirus: Klaus Iohannis, mesaj pentru producătorii români - vrem produse românești
30 Martie 2020, 14:17

Președintele Klaus Iohannis. Foto: Președinție
Echipamentele de protecție au început să fie produse chiar la noi în țară. Declarația aparține președintelui Klaus Iohannis, care îi încurajează pe producătorii autohtoni să se implice.

Președintele Klaus Iohannis a făcut o declarație de presă în care a vorbit, printre altele, despre echipamentele de protecție a căror lipsă a fost clamată de mulți medici. Președintele a arătat că în contextul în care acestea sunt necesare în toată lumea și nu se mai găsesc pe piața obișnuită, a început producția lor chiar la noi în țară.

„Am avut o ședință cu premierul Orban și mai mulți miniștri. În lume se găsesc tot mai greu materialele de protecție. Am început cu câteva săptămâni în urmă să identificăm producători români. Primele rezultate nu au întârziat să apară. Deja există producători care s-au reprofilat și produc măști, halate.

Mă adresez antreprenorilor noștri: fiți proactivi. Suntem interesați să promovăm produse românești. Este o oportunitate pentru români în această perioadă”, a declarat el.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?