DSP Vrancea: 12 români, care au fost în zonele de risc cu coronavirus, în carantină
24 feb 2020, 19:12

Infecția e dată de un coronavirus
Pe teritoriul județului Vrancea sunt 12 persoane în carantină deoarece au călătorit în zonele de risc cu COVID 19.

Coronavirus, DSP. 12 oameni din județul Vrancea au fost puși în carantină după ce au călătorit în zonele de risc cu coronavirus. Procedurile de lucru s-au discutat luni, 24 februarie, într-o ședință la DSP Vrancea cu toți medicii epidemiologi.

”Vom asigura permanența la sediul DSP Vrancea. Toate apelurile telefonice adresate la Serviciul de Urgență 112 privind persoanele care au călătorit în zonele cu risc vor fi redirecționate către personalul de specialitate din DSP Vrancea. Persoanele care vin din China continentală sau din una din cele 12 localități din Italia intră în carantină timp de 14 zile, în spații destinate în acest scop, imediat dupa revenirea în România. (...) Aceste persoane vor fi monitorizare zilnic de către medici epidemiologi. (...) Persoanele din alte localități din Provincia Lombardia și Regiunea Veneto intră în auto-izolare la domiciliu timp de 14 zile, imediat după revenirea în România”, se arată într-un comunicat al instituției.

Lista zonelor de risc cu coronavirus: China continentală, Provincia Lombardia, Regiunea Veneto; localități din Lombardia și Veneto - Vo Euganeo, Codogno, Castiglione d"Adda, Casarpusterlrgno, Fombio, Maleo, Somaglia, Bertonico, Terranova dei Passerini, Castelgerundo, San Fiorano; localiate din Regiunea Piemonte - Cumiana.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

Despre ovarele polichistice și cancerul de col uterin. Cătălin Herghelegiu (SANADOR), la DC Medical
EXCLUSIV
Despre ovarele polichistice și cancerul de col uterin. Cătălin Herghelegiu (SANADOR), la DC Medical

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?