Dr Streinu-Cercel, după ce s-a vaccinat de COVID: Dacă lumea nu pricepe că din acest virus se moare, e problema lor

Prof dr Adrian Streinu-Cercel. Foto DC MEDICAL
Medicul Adrian Streinu-Cercel a declarat duminică, 27 decembrie, după ce s-a vaccinat împotriva infecției COVID că ”nici nu se pune problema să convingem pe cineva” să se vaccineze.

Doctorul Adrian Streinu-Cercel a afirmat duminică, 27 decembrie, că dacă ”lumea nu pricepe că din acest virus se moare, e problema lor” și că dacă oamenii nu vor să se vaccineze e ”iarăși bine, însă dacă se îmbolnăvesc, să nu întrebe de ce li s-a întâmplat treaba asta”.

”Vaccinul este superb din punctul de vedere al modului în care a fost conceput. Sunt practic niște grămăjoare mici de grăsime și în interiorul acestor grămăjoare este pusă o moleculă de ARN, care induce în organismul nostru producerea acelei molecule de vârf - spike - pe urmă celelalte celule vin și fac treaba și fac anticorpul necesar, ca atunci când vine virusul să fie inactivat de la poarta de intrare. Ceea ce este nemaipomenit”, spune medicul, potrivit digi24.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel