Dr Raluca Alexandru: Fata cu arsuri din Mehedinți e în stare mai bună! Nu a MURIT! FAKE NEWS

EXCLUSIV
Dr Raluca Alexandru, purtătorul de cuvânt al Spitalului Grigore Alexandrescu este revoltată că un politician român a scris pe pagina sa de Facebook că tânăra cu arsuri din Mehedinți ar fi murit. 

„Nu e ADEVĂRAT! Fata astăzi a dat semne de îmbunătățire! Chiar e mai bine! Nu îl cunosc pe acest domn politician care scris pe Facebook monstruozitatea aceasta, dar vă rog frumos să îi scrieți dumneavoastră că așa ceva nu e normal. Nu se poate să anunți că fata a decedat, să provoci familiei și prietenilor ei o traumă, fără să îți verifici informația. Repet și subliniez, fata dă semne de ameliorare, chiar este într-o stare mai bună decât ieri” a spus, revoltată, dr Raluca Alexandru, purtătorul de cuvânt al Spitalului Grigore Alexandrescu. 

Politicianul în cauză este Alexandru Cumpănașu, care a postat pe pagina sa de Facebook, anunțul că tânăra de 17 ani din Mehedinți, care a fost stropită cu benzină și arsă de un bărbat condamnat pentru cinci crime și eliberat anul trecut, ar fi murit. Fata este internată la Spitalul Grigore Alexandrescu din 13 iunie. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cum au fost afectați diabeticii de COVID. Ce s-a aflat abia acum

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel